tisdag 27 december 2011

Läsarfrågor om antagningen till läkarprogrammet

Det är många läsare som frågar mig hur man kan komma in på läkarprogrammet utan toppbetyg och utan högt resultat på högskoleprovet. För att undvika upprepning bland inläggen på bloggen, kommer jag därför att hänvisa till tidigare svar på denna fråga. Titta under etiketten "Läsarfråga", så hittar ni flera svar på frågan! :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej tjejen!

Wow vad jag vart glad när jag hittade din fantastiska blogg. Vilken inspiration du är. Och dina tips och din info är helt super!!!

Jag studerar för tillfället till sjuksköterska. Men jag kan inte släppa min dröm om att bli läkare en vacker dag. Detta vart mer uppenbart för mig nu efter att ha läst anatomi och fysiologi-kursen. Jag vill ha ett större medicinskt ansvar och grund. Detta tilltalar mig mer. Jag kommer att kunna hjälpa människor på en helt annan nivå, precis som jag önskar. En av mina främsta drömmar är att en dag jobba utomlands med utsatta barn och kvinnor.

Jag ska nu till våren, parallellt med ssk-studierna, läsa till de behörighetskrav som krävs för läkarutbildningen. Om du visste hur bra det känns att vara på väg, att äntligen ha tagit steget:)

Jag kommer fortsätta följa din blogg!

Önskar dig ett riktigt gott nytt år, och tackar verkligen för möjligheten att kunna följa ditt liv som läkarstudent!!

//Gabbis

Skicka en kommentar