måndag 14 januari 2013

Ofattbart

Idag är det allra sista veckan på läkarprogrammet. Jag kan knappt tro att det är sant! Det verkar som om hela klassen svävar runt som på moln. :-) Vi diskuterar examensklänningar, examensfester och examensmiddagar. Vi funderar på matchande skor, passande vin och roliga examenspresenter. Vi borde väl egentligen tänka allra mest på tentan som kommer innan examen, men det känns ju så mycket roligare att tänka på vad som händer efter.

3 kommentarer:

Anonym sa...

hej, kul att läsa om dig och stort grattis till nästan avklarade studier! Jag har en fråga/undring; jag är 33 år, 2barns-mamma och utbildad förskollärare. jag har alltid drömt om läkaryrket, men aldrig vågat. nu har jag tänkt följade: läsa matte 3 på komvux (o få skukt bra betyg), läsa naturbasår på uni (o även där få höga betyg :/ ) även skriva hp,och sedan söka läkarlinjen (tidigast ht15)
Tror du att jag har en sportslig?

tck för bra o kul blogg!

Linda

ST-läkaren sa...

Tack så mycket! Jag har hört flera studenter på läkarprogrammet som har gjort som du tänkte, så självklart har du en chans. :-) Skriv högskoleprovet många gånger och träna i förväg, så ökar du dina chanser. Lycka till!

Anonym sa...

tack! och stort lycka till i framtiden!

linda

Skicka en kommentar