söndag 14 augusti 2011

Lite ledighet

Efter att ha jobbat intensivt i några veckor är det äntligen dags för min lilla semester - knappt två veckor ledighet väntar. Min familj har längtat länge efter ett besök, så jag tänkte åka och hälsa på dem i några dagar. Sedan åker jag tillbaka till Stockholm för att ta emot besök av några vänner. Det ska bli trevligt.

Jobbet som undersköterska har flutit på bra. Jag har lärt mig en hel del genom att lyssna på kunniga sjuksköterskor och läkare. Dessutom har jag fått göra en del praktiska saker, som vi knappt fått göra på läkarutbildningen (t.ex. ta blodprover).

Termin 9 drar igång den 29 augusti. Jag kan inte riktigt förstå att jag börjar det femte året på läkarprogrammet om två veckor. Det ska bli roligt att börja plugga igen! Apropå läkarprogrammet så har jag fått lite frågor om utbildningen, som jag lovar att jag ska svara på nu när jag har lite ledigt. :)

2 kommentarer:

Frida sa...

Ja, efter den väntade terminen väntar läkarvikariat! Kul!

ST-läkaren sa...

Ja, det känns nästan overkligt att jag får börja jobba som läkare snart! :) Det ska bli roligt och spännande att få börja jobba på riktigt.

Om jag har förstått rätt så börjar du T3 till hösten?

Skicka en kommentar